Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A LEGGYÖNYÖRŰBB KÖNYÖRGÉS ELHUNYT SZERETTEINKÉRT , AMIT VALAHA IS HALLHATTÁL

  a-video-18-1.jpg

 Ez a videó is , mint az elmúlt másfél évben a legtöbb , Társam ösztönzésére és instrukciói alapján készülhetett el .

Célja , mint az eddigi - a Tisztánlátás Birodalmából érkezett -  Interdimenzionális Üzeneteknek nem más , mint , hogy segítsenek Embertestvéreinknek - Nektek - egy lépéssel , ha csak egy " tyúklépéssel " ( ÓE ) is , közelebb kerülni Istenhez , a Forrás Jézushoz .

A most látható videó ezen túlmenően abban is segíteni szándékozik Tinéktek , hogy kicsit másképp emlékezzetek Szeretteitekre , mint azt általában eddig tettétek ( tettük ) ., lévén , hogy az ÖRÖKKÉVALÓSÁG VALÓSÁG és , hogy a már Oda tartozó Szeretteink VALÓSÁGOSABBAK A VALÓSÁGNÁL ! 

Ez az Interdimenzionális Üzenetük Lényege ezúttal is és ez lesz ezentúl is ! 

 

A videóban , amit a Youtube - on teljes képernyős nézetben is megnyithattok ( itt sajnos nem ) Családtagjaink , Barátaink , Ismerőseink Ima tablói , fotói láthatók .Gondolatban majd helyettesítsétek be a Ti Szeretteiteket . Ehhez hasonló Ima Tabló elkészítésében szivesen segítek Nektek , ha szeretnétek .

 

 

  Most Őértük emelem fel Hozzád a Lelkemet Uram ! " Hogy mit jelent valójában , hogyha csak egy valaki is imádkozik érted a Földön maradottak közül , azt csak akkor tudod megérteni , felfogni , ha majd te is Hazajössz ! " ( Jézus / www.web-hang.hu ) A leggyönyörűbb könyörgést olvashatjátok ebben a Földről már eltávozott Szeretteimet , Barátaimat , Rokonaimat , Ismerőseimet - immár Testvéreimet - felsorakoztató , Beethowen Örök Lélekzenéjével , a Moonlight szonátával aláfestett videómban . Előadók : Lola Astanova és Stjepan Hauser  Mert ; AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁG VALÓSÁG ! 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.