Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


" Anyák Havi " Köszöntö - HOMMAGE Á EDIT ÓDOR

43-1.jpg

Még mindig a Virágillatú Májusban , Mária Mennyei Édesanyánk hónapjában vagyunk , ezért is bátorkodom visszatérni az Anyák Napi köszöntőnkhöz .

anyak-napja-2020-koszonto.jpg

Ha belegondoltok , valóban a mindennapokra szóló - nem mindennapi Feladattal érkeztetek ide a Földre . Ha belegondoltok , ténylegTirajtatok állt és bukott , áll vagy bukik az Emberiség Sorsa !

Az a bizonyos Duáltörvény - amit lehet szeretni , lehet kinevetni , lehet kétségbevonni , lehet elvetni  , lehet teljesen félreértelmezni , lehet saját szájunkízéhez formálni - Kimondja bizony ( és valószínűleg ez az oka , hogy annyian elvetik )  , hogy ;

" EGY MAGASABB SZELLEMISÉGŰ ASSZONY KÉPES AZ Ő TÁRSÁT TÖBB INKARNÁCIÓNYI FEJLŐDÉSEN ÁTLENDÍTENI  AZ EGYÜTT , SZERETETBEN TÖLTÖTT ÉVEIK SORÁN !

boldogsag.jpg

AZONBAN EZ FORDÍTVA IS IGAZ ! 

EGY ALACSONYABB SZELLEMISÉGŰ ASSZONY ELKÉPZELHETETLENÜL MÉLYRE VETHETI VISSZA A TÁRSA LELKI FEJLŐDÉSÉT ! "

dualtorveny-2.jpg

A FÉRFIAKNAK - KEVÉS KIVÉTELTŐL ELTEKINTVE - NINCS LEHETŐSÉGÜK , KÉPESSÉGÜK EZEKEN A MÓDOKON HATNI A TÁRSUKRA ( bár arra mi férfiak is képesek vagyunk , hogy rendesen megnehezítsük a Párunk életét .. ) , LÉVÉN HOGY 

ISTEN EZT A MUNKÁT , ENNEK FELELŐSSÉGÉT A NŐKRE BÍZTA  !

Nem véletlenül áll ez az Ő Evangéliumában :

" 19Jaj a várandós és szoptatós anyáknak azokban a napokban! ( Máté 24 ) "

Magam , hatvan év kőkemény megátalkodott , " hithű " materialista , természettudományos , mérnökember ( tehát a legrosszabb fajtából való ) ateistából váltam rövid idő alatt Jézus ,  a Forrás Jézus Tanítványává Társam , Ódor Edit mellett ,  amiért Őnéki egy Örökkévalóságon át Hálás leszek , amiben szándékom szerint - Drága Mennyei Családom segítségével - már mindvégig ki fogok tartani .

" ...de aki mindvégig kitart , az Üdvözül ! " ( Máté 24 / 13 )

" 18Aki hisz benne, az nem esik ítélet alá, aki azonban nem hisz, már ítéletet vont magára, mert nem hitt az Isten egyszülött Fiában.  " ( János 3 )

anyak-napja2020-koszonto-j-ok.jpg

Hommage á : Ódor Edit mellett Tölgyesi Jánosné -  Édesanyám , az Ő Édesanyja Finta Aranka és első Párom Dabis Margit !

Forrásaim : Evangéliumok / www.web-hang.hu / Párbeszédimában kapott Üzenetek - Onnanhazulról és Őtőle .

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.